Kom över ditt ex!

Ett förhållande som inte håller är något som tyvärr många kommer råka ut för i livet. Och det är så jobbigt. Men det finns ett par knep man kan göra när man väl råkat ut för olyckan, för att minska på den där fruktansvärda smärtan!
 
 
* Umgås med vänner! Det kanske inte var lika lätt när du hade ett förhållande, att ha tjejkvällar eller bara umgås med en kompis en hel dag? Ta vara på att du faktiskt kan göra det nu, utan att känna skuldkänslor över att du kanske borde vara med din pojkvän...
 

* Lyssna på glad musik! Jag vet, den där deppmusiken är ovanligt lockande men försök att stå emot. Den kommer bara dra dig ännu längre ner. Gör istället en spellista med låtar som får dig på riktigt bra humör!
 
 
* Ta bort honom från facebook. Det där med att man kan vara vän med sitt ex fungerar sällan. Du kommer bara må sämre av att hela tiden se vad han gör, och tankar som "varför ser han så glad ut?" eller "varför verkar han så ledsen?" kommer drabba dig. Ta bara bort honom.
 

* Hitta på saker! Du kommer aldrig må bättre av att bara sitta hemma och se på kärleksfilmer och äta choklad. Ta en shoppingrunda på stan med brudarna, åk till ett nöjesfält, ta en helg i en annan stad, ja hitta på saker helt enkelt! Du kommer inte ha tid att tänka på ditt ex och du kommer definitivt ha roligt!
 
* Träna! Japp, jag vet att du hellre vill ligga i soffan. Men kom igen, nu har du faktiskt tid att träna och det förbättrar inte bara din fysiska hälsa, utan även psyket mår bättre!
 
 
Sen är det faktiskt helt okej att vara ledsen ibland. Och man ska absolut inte stänga ute sina känslor! Prata om det med en kompis när du behöver. Gråt när du behöver gråta. Det är helt okej.
 
 

Kommentarer
Postat av: Eriiza

Oh, tack så mycket! =D

2012-08-12 @ 21:02:42
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: sofia

men jaa :D När börjar du skolan? :D

2012-08-12 @ 21:07:33
URL: http://soffiiaaa.blogg.se
Postat av: Sanna

SV: Tack så mycket! Hihi ja eller hur!

Det med Facebook funkar utmärkt! Det med vänner stämmer också, det är något som gör att man släpper den där klumpen i magen men sen när man är själv kommer den igen. Som tur är har jag släppt mitt ex :)

2012-08-12 @ 21:11:10
URL: http://ssannasstil.blogg.se
Postat av: Maddiie

Sv: absolut eller kanske ett par nudefärgade skor :)

2012-08-12 @ 21:32:45
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: isabelle

Tack aldrig hört talas om dock :)

2012-08-12 @ 21:34:45
URL: http://isabellebongcam.blogg.se
Postat av: emma

sv: tack desamma!

2012-08-12 @ 22:13:29
URL: http://emmaaalidman.blogg.se
Postat av: VICKAN

Asbra tips! speciellt det med facebook och glad musik. Många sitter och snokar på sina ex när det tagit slut och mår pissdåligt när de får se bilder på när han umgås med andra tjejer (kanske till o med träffar nån ny) och att han verkar gått vidare så snabbt och såna grejer. Man gör bara ett helvete för sig själv om man gör så och kan aldrig gå vidare. Därför är det ju som du säger bättre att bara ta bort personen och försöka att inte bry sig om vad hon/han gör just nu. Sen när man kommit över exet så kanske man kan bli vänner på face igen när man inte längre bryr sig om såna saker. Typ efter ett år eller två när man kommit till det stadiet att man kan säga "hej hur har du det nu för tiden?" eller så.. alla kan nog inte det men många :)
Jag tar alltid bort exen på facebook och jag ber alla våra gemensamma vänner att de INTE ska skvallra om honom till mig. Tex om han varit på nån fest, träffat nån ny tjej och såna saker. Jag vill inte veta nåt sånt förän jag kommit över honom.
Sen håller jag med väldigt mycket om det med glad musik också. De flesta tjejer stänger in sig hemma och lyssnar på deppmusik och mår bara ännu sämre. Jag lyssnar alltid på glad musik och pratar med vänner om roliga saker. Mycket bättre!! :)

Tack förresten för tipset om huvudvärksinlägget! Ska läsa det nu! :)

2012-08-13 @ 13:46:22
URL: http://sweetkaylee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0